Paksi Városismereti Séta

Pont Kéne Mondjuk… egy Paksi Séta
(az Atomfutás gyalogos kísérőrendezvénye)

Fűszerezzük meg a gyaloglást a várossal való ismerkedéssel!
A Csengey Dénes Kulturális Központ és a Demeter Egyesület városismereti sétát szervez.
Ha úgyis itt vagy, itthon vagy, gyere el a játékos, nyomozós városismereti gyalogos sétánkra. Járd végig a várost mintha vendég lennél, csodálkozz rá egy turista szemével a város apró kincseire, elrejtett titkaira, fedezd fel Paksot!

Időpont:                 2016. szeptember 03.

Téma: Paks város
Rajt: Gárdonyi-kilátó
Cél: ASE Csarnok
Találkozó: 10 órától a Gárdonyi-kilátónál, ekkor a kijutás egyéni, vagy délelőtt 9.30 az ASE Csarnok előtti információs sátornál, ahonnan 9.45-kor kisbusszal megyünk a Gárdonyi-kilátóhoz.
Indulás: A csapatok indítása 10 órától 5 perces időközönként (a csapatok „elfogyásáig”).
Feladat: A csapatok a rajtban megkapott feladatlapok segítségével mennek végig egy előre meghatározott kb. 5 km hosszúságú útvonalon, miközben megoldják a lapokon lévő feladatokat, melyek részben elméleti, részben helyszíni ismereteken/felfedezéseken alapulnak. Az utolsó csapat beérkezését követő egy óra múlva eredményt hirdetünk.
Csapatok: Ideális csapatlétszám 2-5 fő
Hozzávalók: Lelkesedés, csöppnyi kreativitás, Paks útikönyv forgatása, írószerszám. Csapatonként 1 db útikönyvet ingyenesen biztosítunk a résztvevőknek. Ezen felül 2.500 Ft/db áron a könyv megvásárolható előzetesen a Csengey Dénes Kulturális Központ Könyvtárában, vagy induláskor a Gárdonyi-kilátóban.
Túravezetővel: Természetesen, aki előnyben részesíti a vezetett kirándulásokat, lehetősége lesz „túravezetővel” szervezetten végig menni az útvonalon.
A túravezető pontban 10.30-kor indul a Gárdonyi-kilátótól, aki vele szeretne menni, 10 órára legyen a rajt helyszínén.

Előzetes jelentkezés nem feltétel, mindazonáltal a várható részvételi létszám praktikus információt jelent nekünk. (Hívjátok Cselenkó Erikát 20/9621-893 vagy Török Erzsit 20/314-4615 számon).

Programkiírás letölthető formában: Paksi Városismereti Séta

Paksi Városismereti Séta – Demeter