Húsvétolás a Mátrában

2019. április 19-22. (péntek-hétfő)

Az évek óta megszokott ütemtervtől eltérően az idei húsvéti természetbarát kultúrkört egy kicsit másképp terveztük: 20 fős kis csapattal elutazunk közösen a Mátrába, ahol a résztvevők kétféle program közül választhatnak.

Információk:

Szállásunk Mátrafüreden lesz, közvetlenül az erdő szélén, kollégiumban, 4-ágyas szobákban (6 szobánk van, 8 felső ágy betöltendő). Az alsó ágyhelyek a jelentkezés sorrendjében töltődnek fel.

 

A túrák kétféle nehézségben zajlanak:

Az elgondolás az, hogy a mátrai szakaszt bejárni tervező kéktúrázók képviselik a hosszabb távot. A tervezett útvonalról Véhmann Ferinél érdeklődhettek.

A másik csapat pedig rövidebb túrákat tesz a környéken: pénteken Mátra Múzeum és gyöngyösi séta a terv, szombaton a gyöngyösi turistabarátaink által szervezett Tojáskereső programhoz csatlakozunk, vasárnap körtúra utazás nélkül, hétfőn Kékestetőn séta.

Étkezés: a vacsorát intézzük közösen, többi kaja önellátós.

 

A részvételi hozzájárulás: ASE-tagoknak és Demeter-tagoknak 30.000 Ft, vendégeknek 35.000 Ft, amiben benne van a szállás, a vacsorák, a múzeum költsége, és hozzájárulás az utazáshoz.

Jelentkezzetek április 7-ig a túravezetőnél, Jakab Évánál (20/31-44-650), némi előleg (10.000 Ft) befizetésével. (Hogy a vacsora húsevő, vega összetételét pontosítani tudjuk, ételt már választottunk, hívjatok, ha ez érdekes.)

Húsvétolás a Mátrában – Demeter